Melat

Kanootti melat ja airot

IndiTour – Valmistettu oksattomasta puusta laminoimalla. Ergonomisesti muotoiltu kädensija ja kiilalla vahvistettu lavankärki. Sopii sekä kanoottimelaksi että venemelaksi.
Hinta: 35€

kanootti mela inditour


IndiCamp – Komposiittivarrella varustetun melan lapa ja kädensija on valmistettu säänkestävästä polypropyleenistä. Kevyt ja kestävä yleismela.
Hinta: 40€

kanootti mela indicamp


Camping Plus kanooti ja kajakki mela – kuten mela Camping, mutta varustettu jatkoliitoksella. Lapakulman säätömahdollisuus – kolme eri asentoa. Sopii erinomaisesti varamelaksi, sillä se mahtuu pieneen tilaan, mikä helpottaa säilyttämistä ja kuljettamista. Paino ca. 1000-1050g.
Hinta: 55€

kajakki ja kanootti airot camping plus


Trance kanootti ja kajakki mela
Kevyt ja kestävä yleismela. Mela on oikeakätinen ja lujasta muovista valmistetut lavat ovat kaarevat ja symmetrisesti muotoillut, alumiini varsi. Paino: ca.1000g.
Hinta: 65€

kajakki ja kanootti airot trance


 

Kajakki melat / airot

Compact kajakki mela
Komposiittivarrella varustetun melan , epäsymmetriset lavat ovat lujat sekä kevyet ja oikea kädensija on ovaalinmuotoinen melan asennon tunnistamiseksi. Lavat ovat 60 asteen kulmassa toisiinsa nähden. Paino: ca. 1000g.
Hinta: 99€

kajakki ja kanootti airot compact


Advance kajakki mela
Kevyt ja kestävä mela. Mela on oikeakätinen ja lujasta muovista valmistetut lavat ovat kaarevat ja symmetrisesti muotoillut, alumiini varsi. Paino: ca.1000g.
Hinta: 85€

kajakki ja kanootti airot advance


Cadence kajakki mela
Kevyt ja kestävä mela. Mela on oikeakätinen ja lujasta muovista valmistetut lavat ovat kaarevat ja symmetrisesti muotoillut, alumiini varsi. Paino: ca.1000g.
Hinta: 85€

kajakki ja kanootti airot cadence


“Greenland” kajakki grönlantilais mela
Haavasta ja tervalepästä valmistettu kaunis, kevyt ja lämmin grönlantilaismela. Kapea, symmetrisesti muotoiltu mela soveltuu erinomaisesti tuulisiin olosuhteisiin, “rullaukseen” sekä pitkän matkan melontaan muotoilunsa ansiosta. Pintakäsitelty öljyllä. Paino: ca.995g.
Hinta: 125€

kajakki ja kanootti airot greenland